jammerbugt posten

Annonce

Der er mange gode grunde til at ville vide mere om Jammerbugten. Måske er du lokal og gerne vil vide, hvad der rører sig i området, eller måske har du og familien sat GPS’en op langs kysten mod Nordjylland. Jammerbugten er bl.a. kendt for sine flotte naturoplevelser, et hyggeligt kystfiskermiljø, og så er det også her, du finder et af Europas bedste forlystelsesparker, nemlig Fårup Sommerland. Uanset hvad er der meget at byde på, og det kan være en god idé på forhånd at få samlet noget information om området.

Få overblikket

Det kan godt være en jungle at få et godt overblik over, hvad der sker i området. Vil du gerne vide mere om Jammerbugten, kan du på Jammerbugtens egen netavis let og overskueligt blive opdateret på de lokale nyheder og få et indblik i kommunens kultur- og naturoplevelser. Her kan du få stillet din nysgerrighed på, hvem der vinder årets iværksætterpris, hvilke jobmuligheder og virksomheder der er, eller hvilke aktiviteter der finder sted i Blokhus, Fjerritslev eller Aabybro. Du finder alt, hvad du skal bruge, samlet et sted. Og så kan du let åbne netavisen på din smartphone, så du nemt kan finde informationerne frem, lige når du skal bruge dem.

Mange oplevelser for hele familien

Så uanset om du er til natur eller kultur, kunst eller frisk fisk er der mange aktiviteter og muligheder i Jammerbugten. Der er også en masse gode tips på nettet, som du kan bruge til din udflugt, hvor du kan dykke ned i de forskellige destinationer. Du kan eksempelvis tage familien med til Blokhus, besøge Fosdalen, nyde udsigten ved Bulbjerg eller få sandet mellem tæerne på en af de smukke, brede strande og klatre mellem klitterne. Der er ingen tvivl om, at der er meget at udforske. Det er bare med at vælge!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *