esport aktivitet

Det er endnu ikke alle, som har accepteret eSport som en rigtig sport. Man forbinder ofte sport med fodbold, håndbold, atletik eller lignende sportsgrene. Det er nemlig de klassiske sportsgrene, hvor der dyrkes motion, enten alene eller i hold. Det er dog en skæv forståelse af sport, og mange forsøger at ændre den.

Gamere er faktisk atleter

Gamere, som de normalt kaldes, bruger mange timer og meget energi på at blive godt trænet i et spil. De bruger lige så mange timer ugentligt, som en fodbold- eller håndboldspiller.

De bruger ca. 8 timer om dagen på træningen og træner 5-7 dage om ugen, ligesom andre professionelle atleter gør.

Træningen er selvfølgelig anderledes, da den foregår bag en computer og ikke på en fysisk bane, men deres træning indeholder alligevel mange af de samme elementer.

Hverken gamere eller fodboldspillere går på banen uden at være trænet eller have en taktik. De bruger mange timer på at lægge en taktik til specifikke situationer og kampe.

Det hårde arbejde skal altså ikke undervurderes, selvom det ikke foregår ligesom de klassiske sportsgrene.

Rigtig mange ser med, når de spiller

Præcis ligesom når der spilles fodboldkampe, og det sendes i fjernsynet, så streames der også eSport på forskellige tv-kanaler og på internettet. Der streames rigtig mange timer i døgnet, særligt når der afholdes turneringer.

Rigtig mange i hele verden følger med, når der streames kampe og turneringer. De danske hold som f.eks. Astralis ligger helt i toppen på det internationale plan. Det er med til at føre eSporten frem i den danske befolkning og er samtidig med til hjælpe, at eSporten bliver anerkendt som en rigtig sport.

Følg med i, hvad der sker

ESport ændrer og udvikler sig hele tiden. Den er konstant i bevægelse, da den indeholder så mange forskellige spil. Det gør også, at det kan appellere til en bred målgruppe, da der altid vil være noget nyt som er interessant, uanset om man er til League of Legends eller Counter Strike.

På nettet kan du følge med i det nyeste og mest relevante for dig. Du kan nemt blive opdateret og følge med i nyheder om gaming. Så hop ind og se, hvad der rører sig i branchen.

Vil du selv være en del af det?

Gamer-samfundet er heldigvis ikke et lukket samfund, men et stort og bredt samfund, som byder alle velkommen, som har interesse for gaming. Du kan nemt nogle venner, som du kan dele interessen med, og sammen kan I lægge nogle timer i det.

Du kan også sagtens begynde ud af alene. Du skal bare vælge et spil, som du vil begynde med, og så vil du hurtigt opdage, at man nemt kan få et netværk, som du kan skrive eller snakke med.

Du skal bare huske den gode tone. Der kan hurtigt blive skabt en dårlig tone på internettet, og det kan altså have konsekvenser for dit spil, og du kan i værste tilfælde blive smidt ud af spillet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *