sove godt og aktivt liv

Det er helt sikkert ikke nyt for dig at få at vide, at et aktivt liv, er essentielt for dig. Vi får konstant at vide, at vi skal dyrke motion og spise sundt, for på den måde undgår vi helbredsmæssige sygdomme, der kan forkorte vores liv. Og det er rigtigt. Hvis man er fysisk aktiv, nedsætter man risikoen for at få en masse sygdomme som for eksempel hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes samt risikoen for stress og depression.

Motion gør dig til et glad menneske

Når vi dyrker regelmæssig motion, sker der en påvirkning af hjertets pumpekapacitet. Der sker nemlig det, at hjertet bliver en smule større, og dermed bliver det også i stand til at pumpe mere blod ud i kroppen per hjerteslag. Dette gør altså med andre ord, at vi reducerer hjertets arbejdsstyrke, hvilket også er med til at reducere risikoen for sygdomme. Men dette er ikke det hele, der sker ved træning. Motion gør nemlig også, at kroppen udleder et kemisk stof kaldet endorfin, som er en slags lykkehormon i hjernen. Så når vi træner, så gør endorfiner, at vi får en mere positiv tænkning, og at vi bliver gladere. Sagt med andre ord, så gør motion altså, at vi bliver et gladere menneske.

Overskud til træning kræver god søvn

At få god overskud og energi til træning kræver helt sikkert, at man får skabt sig nogle rutiner og får en vane med at komme afsted. Men dette kan ikke stå alene. For sover du ikke godt om natten, så har du bestemt ingen overskud til at komme afsted. Derfor er det vigtigt, at du får skabt de mest behagelige og beroligende rammer i dit soveværelse med den bedste seng, dyne, pude osv. fra bedrenaetter.dk. På den måde kommer du til at sove som en sten om natten, hvilket skal give dig energi til aktivt liv. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *