En flytning kan virke hård og uoverskuelig, da det kræver en masse logistik, pakning af flyttekasser samt indretning af sit nye hjem. Især på den store flyttedag, kan det kræve mange kræfter at komme igennem dagen. Heldigvis findes der måder hvorpå, at flytningen kan blive en sjov aktivitet. Ved at gøre flytning til en sjov motion, hvor man kan forbrænde kalorier, glemmer man det sure og hårde omkring selve flytningen. Det gør det nemmere, og tiden flyver pludselig afsted. Før man ved af det, så er flytningen overstået.

Ring til venner og familie inden flytningen

Få arrangeret din flyttedag med dine venner og familie, så de kan komme og hjælpe til. Det vil både gå hurtigere med flere hænder, samt man kan få en god snak imens man går frem og tilbage med flyttekasserne. En flytning kan være et stort spring, som indvier et nyt kapitel i livet. Derfor kan det faktisk også være rart at have venner og familie med til flytningen. I takt med dette skal man også have anskaffet sig en flyttebil og et flyttefirma, som kan hjælpe til med de tungeste ting samt transporten. Bor man i Sønderjylland, vil et flyttefirma Sønderjylland være et godt bud, da det er tæt på. Det gør, at kommunikationen bliver mere fleksibel i forhold til tid og sted.

Gør flytningen til dagens træning

Når venner og familie er samlet, kan man skabe en fælles træning kombineret med flytningen. Bor man i lejlighed, kan man lave konkurrencer om hvem, som kan gå hurtigst op og ned ad trapperne med en flyttekasse imens. Det kan også være, at man skal tage et antal mavebøjninger, hver gang man afleverer en kasse i flyttebilen. Flytning er en oplagt mulighed for at træne med vægte derhjemme i form af de mange flyttekasser og møbler, som skal transporteres hen til flyttebilen og ud til den nye bolig. Er der et stykke hen til bilen, kan der være en spurt fra, at man har afleveret flyttekassen, til man skal ind og hente den næste. Det er kun fantasien som sætter grænserne for den sjove aktivitet i form af træning. Vil man gøre noget ekstra ud af dagen, kan man arrangere aktiviteter på forhånd og måske lave et pointsystem. Der skal måske også være en præmie, så træningen bliver mere motiverende. Det kan være konkurrence i mange forskellige øvelser men også i hvem, som kan bære flest flyttekasser eller som forbrænder flest kalorier.

Slut af med en fælles aktivitet

For at slutte træningen, den sjove motion og flytningen af, kan man slutte af på en græsplæne i nærheden eller i den nye have. Her kan man strække ud efter træningen sammen og få snakket ud om flytningen. Det giver anledning til at tale om den nye bolig og de mange nye muligheder, som nu åbner sig op. Det er en god afslutning på en dag med flytning og træning kombineret med hinanden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *