ophæng

Annonce

Garderoben tilgår du som regel kun én eller to gange om dagen, hvorefter du ikke tænker på den igen. Enten går du derind for at tage eller lægge tøj, og af den grund er rummet bedst tjent med at være gemt af vejen. Her kan du fx sørge for, at der er en skydedør mellem din garderobe og dit soveværelse, så du hurtigt kan lukke af for den, når du nu er færdig derinde.

Hvor kan du finde tilbud på garderober?

Ved at få den helt rette garderobe kan du nemt og bekvemt lægge dit vasketøj fra dig på en måde, så det er nemt at få fat i igen. Tilbud kan fx hentes hos AUBO, da AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser. Se mere her og find tilbud inden for garderober.

Hvilke ophæng skal der være i garderoben?

Hvad skal din garderobe så have? Hvor ophæng til bøjler er en selvfølge, da du ikke ønsker fx at lægge foldede jakkesæt på en hylde, kan du faktisk også finde ophæng til bukser, der ikke kræver bøjler. Som en niche findes der også ophæng til slips, der sidder i en ergonomisk højde – til dig, der har flere slips end blot dem til hhv. forretningsmøder, begravelse og julefrokost.

Og ønsker du at opbevare støvsugeren derinde? For ophæng til støvsugerslange findes også.

Skab orden med skuffeinddelinger

Opdelte skuffer med plads til fx at have underbukser til at ligge indrammet ét sted og dine fine armbåndsure eller smykker et andet sted er nyttige. Du kan desuden få en skuffeinddeler, der adskiller sig fra de opdelte skuffer ved at give dig flere, små rum at bruge. Derved kan du så lave endnu flere underinddelinger og skabe komplet overblik over, hvor du gemmer hvad.

Skohylder og værdibokse kan du også nemt få med i garderoben – alt efter dine præferencer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *