Er du glad for at se sport og ønsker at vide mere om, hvordan du streamer det? Så vil vi her komme ind på, hvordan man gør dette. Der findes flere tjenester på markedet, hvor man kan streame sport helt og aldeles lovligt.

Det eneste, det kræver af dig er, at du køber et abonnement til tjenesten.

Der kan gå sport i streaming

De tjenester, der er mest brugt i forhold til lovlig streaming af sport, er Dplay/Eurosport Player samt Viaplay. Hvis du kun er interesseret i at streame sport og intet andet, kan man nemt oprette sig hos Dplay, der giver dig Eurosport Player med i det normale abonnement. Dette abonnement giver dig samtidig Eurosport 1 plus 2 med i købet.

Få streamingen i mål

Har man en særlig interesse for fodbold, er det især de store fodboldturneringer, man sikkert gerne vil streame. Her giver Eurosport Player og Viaplay både Premier League og Superliga med i købet.

Køber man et abonnement hos Viaplay, får man derudover også Bundesliga, Champions League og Ligue 1 med i købet. Hælder man mere til Norge, kan man hos Dplay se Eliteserien, der er norsk. Kan man slet ikke få nok af fodbold, er der også mulighed for at se Europa League og landskampe på Dplay.

Andre streamingtjenester

Er man ægte fodboldnørd, følger man også med i Serie A og La Liga. Her er der dog en helt anden tjeneste, der har rettighederne hertil. Denne tjeneste hedder Strive.

Streaming af andre sportsgrene

Det er ikke kun fodbold, man kan streame. Man kan også streame tennis, motorsport, cykling, håndbold, boksning og golf. Har man for eksempel fart i blodet og har motorsport som sin største sportspassion, kan man via Viaplay se Moto GP, Speedway, Formel 1 og Nascar.

Er det tennis, man ønsker at se, har Viaplay også denne sportsgren på programmet. De har dog et begrænset udbud, idet de ”kun” udbyer WTA – touren. Her får man mere for pengene hos Eurosport Player, der også udbyder ATP – touren, Australian Open, French Open og US Open. Det er også Eurosport Player, der tilbyder streaming af cykelsport. Her kan man se Giro, Vuelta og Tour de France.

Sport med ”bokseværk”

Behovet for at se streamet sport kan vokse med tiden, og her kan man få interesse for flere sportsgrene som for eksempel boksning. Her tilbyder Viaplay en lidt anden løsning end den normale, nemlig at man betaler per sete kamp.

Er man mere til håndbold, har denne tjeneste også Champions League, NHL og UFC. Det hele handler om, hvilke tjenester, der har rettighederne til hvilke sportsgrene. Dermed skal man tjekke dette, inden man køber et streamingabonnement.

Kom op af sofaen

Når man har set på streamet sport i en rum tid, får man måske lyst til selv at bevæge sig. Her er det bare med at komme op af sofaen og bevæge sig til god musik. Denne musik kan man med fordel downloade fra tunebite.dk, hvor man kan hente inspiration til download af både musik og film.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *