aktivitetsbasen.dk - moebelkompagniet.dk - 20-03-2021

Annonce

Hvis du savner at bruge mere tid sammen med dine børn, kan du finde på nogle forskellige aktiviteter, som I kan være fælles om. Fælles aktiviteter gør, at I har noget at gå op i sammen og som dermed bringer jer tættere.

Når du skal finde på nogle fælles aktiviteter, skal du finde på noget, som både børn og voksne kan være med på. Derfor er forskellige kreative projekter et rigtig godt valg.

Mal jeres egen vægkunst

Der findes alverdens forskellige kreative projekter, så der er ikke grænser for, hvad I kan finde på. Det handler helt enkelt om at lave noget, som I alle synes, er hyggeligt. Det kan f.eks. være at begynde at male jeres egen vægkunst. Det fede ved at male er, at det er noget, alle kan være med på. Du behøver samtidig heller ikke at være god til at male for at gøre det. Det skal blot være hyggeligt og sjovt.

Skab plads til kreative projekter

Når du forsøger at komme tættere på dine børn ved at lave kreative projekter sammen, er det nødvendigt, at der er et sted i jeres hjem, hvor I kan mødes om den salgs. Et sted hvor der er plads til jer alle sammen og jeres kreative udfoldelser. Det kan f.eks. være et hobbyrum, men det kan også være et stort spisebord med spisebordsstole. Klik her hvis du leder efter nye møbler.

Lav collager af gamle blade

Et kreativt projekt kan også være at lave collager ud af gamle blade. Det kan være, at I allerede har en masse blade liggende, som I kan bruge til det. Collager er også noget, som alle nemt kan være med til at lave.

Hvis I finder på forskellige kreative projekter, I godt kan lide, kan I altid skiftes mellem dem.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *