aktiviteter i danmark

Skal du også holde sommerferie hjemme i Danmark her i 2020? Så er du i samme båd som langt de fleste. Det bliver de færreste danskere, der kommer afsted på en rejse her til sommer, og derfor er det ganske aktuelt at tage et kig på nogle af de forskellige muligheder, der er for at bruge tiden på sjove aktiviteter i Danmark.

Vi har herunder samlet nogle af de aktiviteter, der både er sjove for børn og voksen. De fleste aktiviteter vil kunne få pulsen op, hvilket er en fantastisk måde at bruge sommerdage på.

Har du prøvet Air Shuttle badminton før?

Du har måske allerede set nogle videoer af danskere, der prøvet kræfter med det populære Air Shuttle badminton? Det er den helt perfekte måde at spille udendørs badminton på. De innovative Air Shuttle badmintonbolde er lavet i materiale, som tillader dem at flyve igennem luften udendørs uden alt for mange svingninger. Det har altid været en udfordring at spille badminton udendørs med almindelige fjerbolde, da vinden ofte vil have en står påvirkning på spillet. Med Air Shuttle er det dog muligt at få et ordentligt spil i gang.

Air Shuttle Badminton er perfekt til sommerhuset eller haven derhjemme. Du kan finde kits på nettet, så du får alt fra ketchers til badmintonbolde i én og samme pakke. På den måde er du klar til at byde den danske sommer velkommen!

Spikeball er blevet et hit

Hvis du har gået nogle ture i de lokale parker rundt omkring i Danmark, så har du uden tvivl set, at folk har spillet Spike Ball (kaldes også Smashball). Denne sport er blevet utrolig populær i Danmark denne sommer. Man former 2 hold á 2 personer pr. hold. Der er en lille trampolin i midten, hvor det handler om at ”smashe” bolden ned på. På den måde får man et spil i gang, hvor det handler om at holde bolden i luften samt smashe den strategisk klogt ned på trampolinen, så modstanderholdet ikke kan returnere bolden.

Det er et sjovt spil for hele familien. Derudover koster det ofte ikke meget mere end 200 til 400 DKK. En aktivitet for personer i alle aldre!

Tag på oplevelse i naturen!

Danmark har en masse skønne naturområder, som er værd at besøge. Tag derfor på oplevelse i den danske natur og få gået en masse skridt. Det er med til at få pulsen op i et højt niveau, og det giver endvidere anledning til at se nogle dele af Danmark, som man måske ikke tidligere har set.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *