suplab

Annonce

Hvad enten du allerede er i form, eller ønske at komme det, så er der nogle klare retningslinjer, som er gode at forholde sig til. Først og fremmest kosten – hvis vi propper os med en masse usunde ting, så er det meget vanskeligt at komme i en god form. Kroppen skal have en masse vitaminer og sund kost at arbejde med, ellers vil den hurtig løbe tør for kræfter igen. 

Hvis du udskifter de usunde madvarer med en masse grøntsager og frugt, så vil du hurtigt opleve, at din krop kan fungere markant bedre under træningen og løbeturen. Synes du det er vanskeligt at udskifte kosten? Så kan det anbefales at lave en madplan, så du ikke falder i de usunde fælder i løbet af ugen.

Boost dit helbred

Det kan til tider være vanskeligt at have tid, overskud og energi til at gå i motionscentret eller løbe en tur efter arbejde. Men i sidste ende kan det faktisk give endnu mere energi. Du vil opleve at du får en fornyet energi efter en frisk løbetur eller en halv time på romaskinen. Derfor kan det altså godt betale sig at skubbe sig selv ud af sofaen – og sætte 30 minutter af til motion om dagen.

Suppler den sunde kost med Omega 3

Omega 3 finder du i flere forskellige fødevarer, herunder fisk. Men hvis dette ikke er en fast del af madplanen, så kan det være nødvendigt at købe fiskeolie – også kaldet Omega 3 fedtsyrer. Du kan købe disse hos forskellige forhandlere – sådan finder du den bedste fiskeolie. Når du køber fiskeolie, kan det være en fordel at undersøge kvaliteten ved at se efter, om der fremgår et resultat af en test på emballagen. Hvis du er ude efter den allerbedste kvalitet, bør du kigge efter IFOS certifikatet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *