I løbet af de seneste år er padel blevet en større og større sport i Danmark. En lang række centre er dukket op, og rigtig mange har taget sporten til sig.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at der er mange, der er blevet glade for denne sport. Tværtimod er der faktisk flere forskellige årsager til det.

Er du nysgerrige efter at vide, hvad der har medført, at padel har været en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark i de senere år, bør du læse med herunder.

Indlæringskurven er ikke stejl

Der findes en lang række sportsgrene, der er svære at komme i gang med. Derfor er det ikke alle, der har mod på at give sig i kast med det, fordi de ved, at indlæringskurven er stejl.

Sådan er det dog ikke med padel. Det er en relativt nem sportsgren, som alle kan spille stort set fra dag ét. Ganske vist er der forskel på folks niveau, men indlæringskurven er ikke stejl.

Som følge af dette, er der er endt med at blive glade for sporten, fordi de har givet det et forsøg. Mange holder sig til at spille i ny og næ, mens andre ender med at spille flere gange om ugen.

Ikke behov for specielt meget udstyr

En anden årsag til, at padel er blevet populært er, at der ikke er det store behov for at købe udstyr. Derimod kan man komme langt med blot et bat og nogle bolde.

Naturligvis er der også behov for tøj og sko, men de fleste har noget, der kan bruges. Bliver man glad for at spille padel, kan man efterfølgende købe tøj og sko, der er lavet til formål.

Vil du gerne have et overblik over, hvad det vil koste at købe udstyr til padel, så find det hos Prodicon, hvor de samler produkter fra flere webshops. Lyder det som noget, du gerne vil, så se deres hjemmeside.

Ingen faste tider

Hvis du har et ønske om at spille fodbold, badminton eller deslige, er det meget normalt, at man er nødt til at tilmelde sig et hold, der træner og spiller på et bestemt tidspunkt.

Der er mange, der ikke bryder sig om dette, da de har en meget flydende kalender, og derfor ikke kan sikre, at de kan spille på bestemte tidspunkter.

Her er padel et glimrende valg, da de fleste centre tilbyder, at man blot booker en bane, når man har lyst til at spille. Det betyder, at man på ingen måde er låst fast.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *