Vi er heldigvis som samfund blevet meget bedre til at tale om sådan noget som sexlegetøj på en ordentlig måde, hvor man hverken udskældes eller ties, hvis man benytter sig af det. Måske du allerede er hoppet med på den store sexlegetøjsbølge med vibratorer, buttplugs, penisringe og lignende – men har du hørt om en sexgynge?

Hvorfor benytter man sexlegetøj?

Sexlegetøj i alle sine former er naturligvis ikke et must for at have et godt sexliv. Dog vil langt de fleste, som har prøvet at hive sexlegetøj med ind i soveværelset, nok gerne skrive under på, at det kan være med til at give en endnu bedre oplevelse, selvom man i forvejen ikke nødvendigvis føler, at der mangler noget. Sexlegetøj kan ligeledes skabe gode samtaler om, hvilke lyster, behov og fantasier man nu måtte have. Måske man også bliver opdager en fræk fantasi, som man slet ikke var klar over, at man egentlig havde. Man vil måske også undervejs opdage, at der omvendt eksisterer lyster og feticher, som man slet ikke tænder på. Begge dele er gode måder, hvorpå man kan lære sig selv, sine lyster og sin krop meget bedre at kende.

Løft dit sexliv til helt nye højder med en sexgynge

Gør sex til en leg med en sexgynge! Sex behøver slet ikke kun foregå i sengen under lagnerne. Med en sexgynge kan du hive sex med rundt i hele hjemmet. Men lad os lige starte i det små, for måske har du aldrig hørt om en sexgynge? 

Hvad er en sexgynge? 

Som navnet rigtigt nok antyder ganske fint, er det en slags gynge med stropper, som den ene part i akten kan sidde i eller spændes fast i. Gyngerne findes i utroligt mange udgaver, som hver især typisk også rummer diverse justeringsmuligheder. Hvis du er villig til at give den hele armen, kan du investere i en sexgynge, der skal monteres i loftet. Gyngen kan naturligvis altid tages ned, når akten er slut. De færreste er nemlig interesseret i at have den hængende hver eneste dag. Dog kan langt de fleste sexgynger også monteres på en dør.

Hvem bruger en sexgynge? 

Sexgynger er for alle uanset køn, alder og seksualitet. Du behøver desuden heller ikke være synderligt interesseret i bondage for at få glæde af den. Det kan dog være en god idé at undersøge på forhånd, hvilke krav og ønsker du har til netop din gynge. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *